Waarom houten speelgoed?

Het gaat langer mee want het is van top kwaliteit hout gemaakt dus het is super stevig. Als u het beste wilt voor uw kind en ook voor de natuur. Houten speelgoed breekt gemakkelijk af in de natuur en brengt geen schade er aan toe. Ik kan niet hetzelfde zeggen over plastische speelgoed, wat ook ernstig gevaarlijk kan zijn voor uw kind. Plastic laat dagelijks kleine plastic fragmenten af genaamd microplastic, dit komt door normaal dagelijks gebruik. Als uw kind dit naar binnen krijgt kan dat gezondheidsproblemen veroorzaken. Kies dan gerust voor houten speelgoed.

Speel Gedrag

Ieder kind heeft zijn of haar eigen manier van spelen of ze nou ruw en wild zijn of kalm en creatief. Houten speelgoed maak elk kind blij en stelt elke manier van spelen tevreden. U zult zelf opmerken dat uw kind creatiever wordt door ons houten speelgoed. Reden voor dit is dat hout goed in de handen voelt en het gaat niet stuk. De kind zal dan langer kunnen spelen en zijn of haar creativiteit sneller ontwikkelen. Kinderen houden er ook van om op speelgoed te kauwen, dit wordt geen probleem voor uw kind want ons speelgoed is niet gevaarlijk.

Groot assortiment

Neem een kijkje van ons assortiment en vind iets speciaals voor uw kind. Uw kind zal u dankbaar zijn. Kies uit keuken speelgoed, bordspellen, puzzels, muziek speelgoed, auto’s en nog veel meer. Bezoek ons webshop houten speelgoed en u zult verrast zijn door alle mooie en top kwaliteit speelgoed voor elk kind. Perfect als cadeautje voor de verjaardag en ook veilig voor baby’s. En het belangrijkste van alles, hou de natuur schoon. Minder plastic betekent ook minder vervuiling van de natuur. Door middel van speelgoed kan u uw kind dan vanaf kleins af leren om zorgvuldig met de natuur om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *