Stoppen met roken

Wanneer je echt besluit om te stoppen met roken, kan dit nogal lastig zijn. Ik heb verschillende pogingen gedaan, maar het was steeds net niet. De behoefte aan de schijn rust, die je krijgt bij het inhaleren van je sigaret, daar moest ik steeds aan denken. Ik besloot daarom ook een e smoker aan te schaffen, met een e liquid erin, zodat ik het mezelf wat makkelijker kon maken. 

E liquid

Het is minder schadelijk en je kan zo geleidelijk de nicotine afbouwen

 Het is zo raar idee dat het zo’n grip op je kan hebben. Door de e smoker raakte ik langzaam gewend aan het idee dat ik geen nicotine meer nodig had, en kon ik bovendien ook nog fijne smaakjes proeven. Ik bleef dus aan mijn behoefte voorzien, dat ik een bepaalde rust kreeg van het inhaleren, zonder dat ik de nicotine binnen kreeg. Zo kon ik binnen vier maanden daadwerkelijk stoppen, wat een enorme fijne ervaring was. Je voelt het aan alles, aan je beurs, aan je lichaam, ik adem veel vrijer en ik ruik meer. Een bizar idee dat dit zolang bezit van je heeft gehad. Ik raad het aan, mocht je het moeilijk vinden, om te beginnen met een e sigaret.