Snel je brommerrijbewijs halen

Binnen een middag het rijbewijs voor je scooter halen, klinkt als ongeloofwaardig maar bij verkeersschool Wesseldijk wordt het waarheid. De grootste rijschool in de regio, aantrekkelijke tarieven voor het behalen van je scooterrijbewijs. Van de 100 mensen die bij ons de cursus afnemen slagen er maar liefst 98! Dit betekent dat bijna alle mensen die een scooter rijbewijs willen halen met het papiertje op zak aan het eind van de middag naar huis gaan. Haal nu snel je papiertje als je al in het bezit bent van een scooter om de vrijheid te ervaren bij het rijden op een scooter.

ANWB garantie bij het halen van je scooterrijbewijs

scooterrijbewijs

Wanneer je bijna de leeftijd hebt om op een scooter te mogen rijden (16) dan wil je natuurlijk snel je rijbewijs halen. Vaak zie je heel veel aanbiedingen van rijscholen voor het behalen hiervan, maar als je de zekerheid wilt dat je het binnen een middag hebt moet je bij verkeersschool Wesseldijk zijn. Acht Vespa’s om op te lessen en 6 instructeurs begeleiden je naar het behalen van je rijbewijs. De verkeersschool biedt garantie van de ANWB, dit houdt in een lage prijs tegen de hoogste kwaliteit. Zij zijn niet voor niets de grootste en de beste rijschool uit de regio met een zeer hoge kans van slagen.

Scooterrijbewijs aanvragen

Scooter rijden

Wanneer je bent geslaagd voor je theorie en praktijkexamen kun je het rijbewijs aanvragen in de gemeente waar je bent ingeschreven. Vergeet geen pasfoto, legitimatie en het verschuldigde bedrag mee te nemen, dit verschilt per gemeente. Op het moment van aanvragen van je scooter rijbewijs moet je minimaal 185 dagen in Nederland gewoond hebben. Ben je geslaagd voor je rijbewijs mag je nog niet direct rijden, dit mag pas als je het rijbewijs daadwerkelijk in ontvangst hebt genomen bij het gemeentehuis.