Slaap weer bij elkaar met de beugel tegen snurken

snurk beugel

Snurken kan invloed hebben op je eigen gezondheid en humeur, maar ook voor je relatie is het niet goed als je veel snurkt. Snurk je lange tijd dan gaat dit ten koste van de slaap van je partner, je bent niet de eerste waarbij de partner zegt dat deze apart gaat slapen. Met het gebruik van een snurk beugel denk je niet alleen aan je gezondheid, ook je relatie komt het ten goede. Je kunt weer samen slapen met je partner in een bed. 

snurk beugel

Perfect op maat gemaakt

Bij de aankoop van een snurkbeugel hoef je niet bang te zijn dat de beugel niet goed past. De beugel wordt namelijk op maat gemaakt op je eigen kaken, zo heb je altijd het gewenste resultaat als je de beugel gebruikt. Door met de set een afdruk te maken, en deze op te sturen naar het tandtechnisch laboratorium wordt je beugel perfect op maat gemaakt. De beugel zorgt ervoor dat je kaak tijdens het slapen licht naar voren wordt gebracht. Hierdoor blijven de luchtwegen open en ga je niet snurken.

snurk beugel

Hoe weet je of een beugel werkt tijdens het slapen

Je vraagt je vast af of een snurkbeugel ook voor jou een optie is en of deze werkt. Bijna bij alle mensen werkt de beugel, slechts maximaal 5% heeft niet de gewenste resultaten bij het dragen van de beugel. Zelfs wanneer je een prothese draagt helpt de beugel tegen het snurken. Bijwerkingen kent de beugel niet, alleen maar voordelen niet alleen voor jezelf maar ook je relatie.