Planningsoftware is gemaakt door Tamigo

Rooster

Toevallig op zoek naar een planningssoftware? Dan heeft Tamigo deze in de aanbieding voor jou. Tamigo is namelijk een applicatie die er voor gemaakt is om roosters, in het algemeen, een stukje eenvoudiger te laten maken voor werkgevers en nemers. Zo levert een applicatie zoals Tamigo weinig problemen op qua werktijden en kan iedereen zijn rooster eenvoudig en overal bekijken door middel van Tamigo.

planningssoftware

Maak snel een nieuw rooster

Het is natuurlijk ook van belang dat een werkgever niet een paar uur bezig is met het maken van een rooster. Bij sommige applicaties is dit wel het geval, maar Tamigo heeft er voor gezorgd dat dit niet het geval is. Met een paar klikken op de knop heb je het rooster van de week ervoor er staan en kan je hier makkelijk aanpassingen aan maken. Zo kun je ook met een paar klikken een nieuw rooster voor die dag maken.

Cao regels worden in de gaten gehouden

Deze applicatie staat ook verbonden aan de cao van alle werknemers. Hierdoor kan Tamigo er bijvoorbeeld voor zorgen dat een werknemer niet te weinig of teveel wordt ingedeeld, en dat deze het juiste salaris binnenkrijgt.