Aluminium radiatoren – waarom u er een zou moeten overwegen

Moet u overschakelen naar een aluminium radiator?

Van welke materiaal een radiatoren is gemaakt, is enorm van belang. Kijk bijvoorbeeld naar de thermrad radiatoren die een AluBasic lijn hebben. We hebben het landschap van radiator materialen bekeken – van stalen radiatoren tot hun roestvaststalen broers en zussen en van aluminium radiatoren tot de beste gietijzeren radiatoren – en concludeerden dat elk materiaal zijn eigen voordelen heeft.

Deze week hebben we echter een artikel dat volledig over aluminium radiatoren gaat. Dus, met gerespecteerde fabrikanten zoals Thermrad en Jaga die aluminium radiatoren op de markt brengen tegen steeds scherpere prijzen, laten we eens kijken waarom aluminium radiatoren uiteindelijk toch de beste zijn!

Aluminium radiatoren – waarom zijn ze populair?

In plaats van te vragen “zijn aluminium radiatoren beter dan staal?”, Is het handiger om te vragen “welk materiaal radiator is het beste voor mij?”. Hierin worden al uw opties uiteengezet en dat is precies wat we in deze uitsplitsing voor u gaan doen.

Relatief nieuw op de markt, aluminium radiatoren worden vergeleken met grote oude stalen radiatoren, en dat is waar we hun eerste van vele voordelen tegenkomen – nieuwe ontwerpen, nieuwe veiligheidsnormen, nieuwe aansluitingen en meer.

Aluminium radiatoren – Het zijn lichtgewichten

Aluminium radiatoren wegen veel minder dan stalen radiatoren, wat betekent dat ze simpelweg veel wendbaarder zijn als het om installatie gaat. U kunt experimenteren met hoge installaties, omgekeerde installaties, verticale opstellingen en meer. U zult niet alleen helpen om de klus gemakkelijker te klaren, maar u zult ook uw wederhelft verrassen wanneer ze binnenkomen!

Efficiënt met warmte? Dat zijn AluBasic thermrad radiatoren zeker!

Bij het zoeken naar de meest efficiënte radiator is het aluminium dat zijn glanzende kop opsteekt. Een aluminium radiator is een uitstekende warmtegeleider bij (relatief) halsbrekende snelheden om ruimtes lekker warm te houden tegen minimale kosten.

Hun BTU-uitgangen zijn door het dak! Perfect om tegelijkertijd stookkosten en argumenten te minimaliseren!

Bron: radiatorendiscounter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *